Pljesak za...

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U BADMINTONU

                                                           

Krajem 11. mjeseca 2023. godine, učenici Osnovne škole Stanovi sudjelovali su na županijskome Natjecanju iz badmintona za dječake i djevojčice osnovnih škola koje se održalo u Dvorani Krešimira Ćosića te ostvarili nevjerojatne uspjehe pod mentorstvom profesora Miroslava Čačića. Muška momčad naše škole odnijela je pobjedu i osvojila 1. mjesto!

ŽENSKA MOMČAD

Ženska momčad naše škole: Dorotea Počuć, Mia Dorčić, Tara Alinčić i Mila Klarin osvojila je drugo mjesto, no nažalost se nisu uspjele plasirati na državno natjecanje. Uzimajući u obzir to da su djevojke tek 7. razred, profesor Čačić izjavljuje da se već sada počinju pripremati za iduću godinu kroz koju će steći još mnogo znanja i iskustva te proći mnoge treninge koji će im pomoći za bolje uspjehe pri plasiranju na više razine.

MUŠKA MOMČAD

Muška momčad naše škole odnijela je pobjedu i osvojila 1. mjesto na Županijskom natjecanju u badmintonu i plasirala se na državnu razinu natjecanja. Pavle Marčina, Matko Bakić, Ivan Katavić i Marko Katavić igraju u ekipi naše škole, a pobijedili su  momčad OŠ Bartula Kašića, OŠ Petra Preradovića i OŠ Šimuna Kožičića Benje. Ponosno su zaradili svoje mjesto na državnom natjecanju koje će se održati od 26. 2. 2024. do 28.2. 2024 u Poreču. Svoju su izvrsnost dokazali odličnim vještinama i uspjesima, ali i performansom.

Naši prvaci su za vrijeme igre bili opušteni i fokusirani na pobjedu. Tim se lijepo proveo i dobro zabavio. Veliku zahvalu duguju i njihovom mentoru i profesoru Miroslavu Čačiću. Pripremali su se još od 3. mjeseca za što bolji uspjeh i zadovoljni su postignutim rezultatima. Profesor Čačić je jako zadovoljan postignutim rezultatima i želi našoj momčadi svu sreću na državnom, isto kao i mi.

Luce Rumora, 8. a

Tonka Dmitrović, 8. a

 

 

Muška badminton ekipa OŠ Stanovi

 

Ženska ekipa OŠ Stanovi