Koračići

Dan otvorenih vrata u PŠ Crno

Dan otvorenih vrata u PŠ Crno

U srijedu 28.  studenoga  Područna škola Crno organizirala je Dan otvorenih vrata. Učiteljice Ina Končurat, Anica Musulin, Anđela Parancin i Tina Rogić pobrinule su se za raznolik program.

Mala škola velikih mogućnosti

Iako malena, škola je ovim danom pokazala prisutnim roditeljima, višoj stručnoj suradnici za školstvo Martini Vuković, ravnateljici Gradske knjižnice Zadar Doroteji Kamber Kontić, predsjedniku MO Crno Darku Wertheimu i mnogim gostima sve svoje mogućnosti. Predstavili su se kreativnim radionicama u kojima su svi, sudeći po osmijehu, uživali.

Od radionice do radionice

Igrokaz “Za Božić nikad nisi sam” premijerno su izveli pred svojim roditeljima, najvećim kritičarima koji ovaj put nisu imali što kritizirati. Svi oni  koji nisu imali priliku vidjeti igrokaz imaju priliku to pogledati na božićnoj priredbi u matičnoj školi “Stanovi”. Najzanimljiviji dio djeci, a i roditeljima, svakako je bila sportska radionica kojom su djeca oživjela neke igre naših roditelja. A kakva bi to bila škola bez školice – te vječne igre. Prosinac sa sobom donosi mnoštvo blještavila i ukrasa. Prvašići, a i svi koji su to htjeli, imali su priliku izrađivati božićne ukrase i čestitke. Bilo nam je lijepo vidjeti školu u predblagdanskom ruhu. Veselimo se nekom novom  druženju, uz napomenu da su vrata škole uvijek otvorena.

 

Tekst: Carla Santin, 7. r.

Fotografije: Pola Spajić, mag. informatol.

 

Oznake