Pljesak za

Dodjela nagrada i priznanja mentorima i učenicima za šk. god. 2018./2019.

Dodjela nagrada i priznanja mentorima i učenicima za šk. god. 2018./2019.

14. lipnja 2019. godine OŠ “Stanovi” proslavila je svoj dan, Dan škole. Tom prigodom uručene su nagrade i priznanja najuspješnijim mentorima i učenicima za šk. god. 2018./2019.

Školsko športsko društvo Stanovi

Niz uspjeha u ovoj školskoj godini postigla je sportska ekipa Školskog športskog društva Stanovi. Prvo mjesto na Županijskom natjecanju u košarci za djevojčice – Tonka Jelenić, Marija Vidaković, Vanesa Biljan, Simona Goić, Monika Žuža, Neli Begonja, Laura Ćoza, Karla Torbarina, Ema Ropuš i Ema Stura. Prvo mjesto na Županijskom natjecanju u odbojci za dječake – Filip Nekić, Fran Aleksić Mardić, Luka Šoše, Luka Špralja, Vice Barbaroša, Donat Perić, Josip Kokić i  Luka Belić. Prvo mjesto na Županijskom natjecanju u krosu za dječake – Šimun Butić, Niko Bilić, Emilio Pucar, Tomislav Fridl i Vice Barbaroša. Drugo mjesto na Županijskomnatjecanju u rukometu za djevojčice – Đana Kačanić, Ivana Bračić, Ana Ivković, Lara Vrsaljko, Petra Knez, Enea Balen, Mia Buljat, Leona Margita Tabak, Karla Grgić, Korina Miočić, Iva Matić i Anđela Veršić. Drugo mjesto na Županijskom netjecanju u badmintonu za dječake – Marino Marčina, Dino Novak, Josip Baumgartner i Andrija Baumgartner. Drugo mjesto na Županijskom natjecanju u badmintonu za djevojčice – Marija Cicvarić, Sara Bilosnić, Enia Profaca i Matija Bulat. Treće mjesto na Županijskom natjecanju u atletici za dječake – Ante Donđivić, Tomislav Fridl, Frane Surać, Lovre Knežević, Emilio Pucar, Vice Barbaroša i Roko Čačić. Sve njih uspješno je kroz ovu  školsku godinu trenirao i pripremao prof. Miroslav Čačić.

Srebrne šahovske figure

Profesor povijesti i geografije Zdenko Sikirić strastveni je zaljubljenik u šah. Svoju ljubav prema toj igri prenio je i na svoje učenike koji su osvojili drugo mjesto na Županijskom natjecanju u šahu. Šahovske figure uspješno su svladali Karlo Mijić, Angelo Batur, Jure Skoblar, Jakov Skoblar i Josip Baumgartner.

Uspješni informatičari

 

Profesor informatike Dalibor Korpak odveo je svoje učenike do prvog i trećeg mjesta na Županijsko natjecanju iz informatike. Tako je Bartol Periš osvojio prvo mjesto, a  Vito Mandra treće mjesto u kategoriji petih razreda. Učenik Gabriel Zrilić osvojio je treće mjesto u kategoriji sedmih razreda.

 

Mali tehničari

 

Profesorica tehničke kulture sa svojim je učenicima sudjelovala na Županijskom natjecanju iz područja fotografije. Luka Ciciliani je osvojio drugo mjesto, a Luka Šoše treće mjesto.

 

Učenica generacije Stella Čolo

 

Svestrana Stella Čolo proglašena je učenicom generacije. Ovaj svečani trenutak nije mogla podijeliti s nama jer se nalazi na pripremama za nove pobjede. Stella 20. lipnja sudjeluje na Juniorskoj balkanskoj matematičkoj olimpijadi na Cipru. Za njen uspjeh zaslužna je profesorica i njena mentorica Josipa Čuka, a nagadu za osvojeno treće mjesto na Državnom natjecanju i učenicu generacije u Stellino ime preuzela je Stellina majka. Stella je sa svojom mentoricom Željkom Zrilić osvojila drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz Njemačkog jezika, a s mentoricom Jelenom Torbarina osvojila je također drugo mjesto na Županijskom natjecanju i smotri iz fizike.

 

8. c – učenici generacije

Svoje veliko srce pokazali su kada su samostalno prikupili i uplatili novac za Milu Rončević. Od prvog do četvrtog razreda usmjeravala ih je učiteljica Suzana Phillips, a kasnije je njenu ulogu preuzela razrednica Sandra Perić. Titulu su zasluženo osvojili i to zahvaljujući vlastitim trudom, radom, učenjem, ali i disciplinom.

 

Svim mentorima i učenicima još jednom zahvaljujemo na svim postignućima.

 

Tekst: Tonka Jelenić, 6. r.

Fotografije: Marina Perović, prof.

 

.
Edit gallery

Oznake