Pljesak za...

Na Županijskom natjecanju u badmingtonu OŠ “Stanovi” ostvarila izvrsne rezultate

Na Županijskom natjecanju u badmingtonu OŠ “Stanovi” ostvarila izvrsne rezultate

Danas je u ŠRC “Višnjik” održano Županijsko natjecanje u badmingtonu za osnovne škole. Naša škola ostvarila je izvrsne rezultate. 

Dječaci osvojili zlato

U konkurenciji dječaka naša škola je nastupila zajedno s OŠ “Smiljevac” i OŠ “Sukošan”. Za našu ekipu igrali su Andrija Baumgartner, Karlo Ciciliani, Luka Ciciliani i Luka Donđivić te osvojili prvo mjesto. OŠ “Smiljevac” bila je druga, a OŠ “Sukošan” treća.

Djevojčice osvojile srebro

U konkurenciji djevojčica nastupile su četiri škole: OŠ “Sukošan”, OŠ Smiljevac”, OŠ “Vladimir Nazor – Škabrnja” i OŠ “Stanovi”. Djevojčice su nastupile u sastavu: Beata Miletić, Magdalena Vidaić, Tonka Letinić i Zara Kadi te osvojile sjajno drugo mjesto. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je OŠ “Vladimir Nazor” iz Škabrnje, drugo mjesto pripalo je djevojčicama iz naše škole, treće mjesto osvojila je OŠ “Smiljevac”, a četvrto OŠ “Sukošan”. Prvoplasirane ekipe u muškoj i ženskoj ekipi izborile su danas nastup na Državnom prvenstvu osnovnih škola u badmingtonu. Puno uspjeha želimo želimo našoj ekipi i njihovom voditelju Miroslavu Čačiću.

 

Tekst: Mia Buljat, 8. r.

Fotografije: Miroslav Čačić, prof.

.

Oznake