Pljesak za...

Pljesak lidranovcima

Lidranovci naše škole na gradskoj smotri zaslužili su gromoglasan pljesak za odličan plasman na Županijsku smotru LiDraNo 2012.: četiri novinarska rada, školski list Koraci, filmski uradak, literarni rad i samostalan dramski nastup. Županijska će se smotra održati 20. veljače.

 

Četiri od osam
Naši su novinari postigli dosad najveći uspjeh. Konkurirali su s pet radova od kojih su četiri proslijeđena na višu razinu. Tako će Marija, Petra, Dora i Ivan braniti boje naše škole. Valja napomenuti da je s gradske smotre na županijsku upućeno osam radova.
Bilo je lijepo slušati pohvale članova Prosudbenog povjerenstva Ivice Nevešćanina, Ante Kolanovića i Romane Galović o našim radovima.

U dva izričaja
Marija Strgačić, jedna od naših urednica Koraka na gradskoj je smotri LiDraNa sudjelovala u dva izričaja: novinarskom i literarnom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novinarski je rad pohvaljen kao odličan primjer intervjua, a u literarnom izričaju ovaj je put uspješniji bio kolega iz razreda Vice Pantalon čiji je rad upućen na županijsku smotru.

 

Jedini sudionici

Naši filmaši Dominik Rudić i Dino Nižić na gradskoj smotri nisu imali konkurencije jer su bili jedini sudionici. Njihov su filmski uradak pod nazivom Koraci u životu članovi povjerenstva Vladimir Šetka i Marina Mihovilović- Pajkin pohvalili.

Radost za Miju

Miji Jurjević, učenici četvrtog razreda, ovo je bio prvi nastup na LiDraNu. Prvi i uspješan. Pjesma Stjepana Jakševca „Radost“ donijela je radost Miji i njezinoj mentorici Antoniji Kožul.

Ivan Bratović, 8.r.