Iz škole

Pripreme u punom jeku

Početak ove školske godine svakako je obilježila priprema 50. revije hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece čiji je domaćin upravo naša škola.

Posla smo imali puno. Trebalo je pripremiti darove za sudionike, izraditi ukrase za školu, a sve u znaku barke sa snimateljem. Upravo je ona logo 50. revije.

Sve je spremno

Idejno rješenje plakata i ostalih popratnih materijala izradio je zadarski meštar Neno Stojaković ili kako ga zovu “čovjek s idejom”.

Početak  je sve bliži. Više ne brojimo dane nego sate. Vršimo zadnje pripreme. Darovi su gotovi, ukrasi na stropu hola obješeni, a pozivnice poslane. Još spakirati vrećice, održati generalnu probu i Revija može početi.

Članovi naše školske zadruge Dječje ruke vrijedno su izrađivali darove za 160 sudionika Revije, a sve pod vodstvom svojih mentorica Aranke Kecman, Katice Razlog i Dunje Soviti.

I dok su oni izrađivali darove, u školskoj su se knjižnici izrađivali ukrasi za strop u holu. Dobrovoljaca je bilo puno pa je naša knjižničarka Božena Ivankov bila zadovoljna jer je sve išlo upravo onako kako je predvidjela.

Samo se nadamo da će se i našim gostima sve svidjeti. Mi smo radili sa srcem, a zauzvrat očekujemo puno nasmiješenih lica.

Dora Klarić, 7.b

Oznake