Trenutci zabave

Sreća ili stvarni talent

1dBritansko-irski pop boy bend “One Direction” osvojio je srca gotovo svih mladih djevojaka te zauzeo naslovnice mnogih časopisa. I u našoj školi cure luduju za dečkima pa evo nekoliko riječi o njima.

Nakon samo dvije kratke godine dečki su izdali dva albuma “Up All Night” (2011.) te “Take Me Home” (2012.), koji su dospjeli na top ljestvice. Osim što su dospjeli na top ljestvice kao i njihove pjesme “What makes you beautiful” , “One Thing” i “Little things”, dobili su i mnoštvo nagrada.

Ove godine “What makes you beautiful” bila je nominirana za najbolju pjesmu u Velikoj Britaniji na Birt Awards te su 1D tu nagradu sretno ponijeli kući. kući su ponijeli i NME nagradu, dvije nagrade su dobili na Kid’s Choice Awards, tri na Mtv Music Awards te dvije nagrade na Mtv EMA Awards. Ljudi se većinom pitaju je li se to njima posrećilo ili dečki imaju stvarno talenta, no dečki uza sebe imaju vjerne fanove koji su zaslužni za sve te nagrade.

U ove su dvije godine dečki postigli mnogo više nego što su i oni sami očekivali. Također, njihova turneja po svijetu “Take me home” rasprodana je te fanovi po cijelom svijetu iščekuju dan kada će 1D doći u njihovu zemlju.

Tko zna, možda se ovim dečkima i posrećilo, no ovih 5 dečki imaju stvaran talent koji većina glazbenika i fanova cijeni.

Anđela Brkljača, 8.r.

Fotka sa stranice: http://www.seventeen.com