Pljesak za...

Djevojčice osvojile 3. mjesto u futsalu

Djevojčice osvojile 3. mjesto u futsalu

U sportskoj dvorani OŠ Zadarski otoci u petak 27. siječnja 2017. godine održano je Županijsko natjecanje u futsalu za djevojčice. Naše ekipa osvojila je 3. mjesto i tako još jednom potvrdila sportsku uspješnost naše škole i našega omiljenog trenera Čaje, kako od milja zovemo profesora Miroslava Čačića.

I djevojčice vole nogomet

Četiri najbolje ženske ekipe u futsalu u Zadarskoj županiji, ekipe su iz OŠ Obrovac, OŠ Sv. Filip i Jakov, OŠ. Šimuna Kožićića Benje i OŠ Stanovi. Svoje su snage i umijeće odmjerile u sportskoj dvorani OŠ Zadarski otoci u petak 27. siječnja 2017. Godine.

Polufinalna utakmica ekipe iz OŠ Stanovi s ekipom iz OŠ Obrovac u regularnom dijelu završila je bez pobjednika rezultatom 1:1. Nakon izvođenja penala naša ekipa nije imala sreće i izgubila 3:2.

Nakon kratkog odmora za 3. mjesto igrali smo s ekipom iz OŠ Sv. Filipa i Jakova koja je također u regularnom dijelu završila neriješenim rezultatom 3:3 pa se pristupilo izvođenju penala, kad se napokon našoj školi osmjehnula sreća i boljim izvođenjem penala pobijedili smo s rezultatom 5:4.

Za ekipu OŠ Stanovi igrale su: Anđela Karlić, Ana Klarić, Mia Pinčić, Anđela Veršić, Kata.Veršić, Nikolina Dukić, Ivana Knez i Matea Vuković.

Konačni poredak ekipa:

1.OŠ.Š. K. Benje

2.OŠ. Obrovac

3.OŠ. Stanovi

4.OŠ. Sv.Filip i Jakov

Mia Pinčić, 7. r.