Trenutci zabave

Uskoro novi album Up All Night boy benda One Direction

Pitate se tko su preslatki dečki iz One Direction, tko su Zayn, Liam, Louis, Harry i Niall, preslatki Britanci koji se se proslavili nastupom u X-factoru. Evo što sam pronašla o njima.

Na audiciju su došli pojedinačno, no nakon prijedloga suca Nicole Scherzingera, dečki su okupljeni u boy bend nazvan One Direction. Tsko su se kvalificirali u grupnu skupinu i  došli do samoga finala pjesmom Forever Young.  Dok su bili na X-factoru, dečki su snimali svoj video diary, u kojem se može vidjeti što su radili tijekom natjecanja u X-factoru.

Od veljaće do travnja 2011. dečki su imali X Factor turneju, snimili su svoju prvu pjesmu What makes you beautiful, koja je u 4.mjeseca na Youtube pogledana 20 006 456 puta. Osim pjesme What makes you beautiful, animili su pjesme Na,na,na i Gotta be you, a 21.studenog 2011. izlazi njihov novi album Up All Night.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E&ob=av2e

Nešto o dečkima iz benda:

  • Niall Horan – rođen 13.rujna 1993. u Irskoj, učenik Coláiste Mhuire,u Mullingaru.
  • Zayn Malik – svima poznat kao jedini bad boy u bendu, rođen je 12. siječnja 1993. u Englenskoj, a učenik je Tong High School.
  • Liam Payne – rođen je 29. kolovoza 1993. u Englenskoj, učenik City of Wolverhampton College. Na X-factor prijavio se još 2009. godine, ali nije prošao, pa je ponovno pokušao 2011.
  • Harry Styles – rođen je 1. veljače1994. godine u Englenskoj, učenik je Holmes Chapel Comprehensive School.
  • Louis Tomlinson – svim fanovima poznat kao najveći zabavljač u bendu, rođen je 24. prosinca 1991. godine. Student  je Hall Cross School.

Tražite li jedan dobar razlog zašto ih poslušati? Ima ih više od jednoga! Dečki su tako mladi, a tako uspješni. Svi imaju talenta i svi su preslatki!

Anđela Brkljača, 7.r.