Trenutci zabave

Na koncertu Justina Biebera

Na koncertu Justina Biebera

Lina Jelena Galijatović učenica je 8. razreda Osnovne škole Vladimira Nazora iz Zagreba. Zamolili smo je da gostuje u našim Koracima i napiše svoje dojmove s koncerta planetarno poznatoga Justina Biebera koji je 9. studenoga 2016. godine održao koncert u zagrebačkoj Areni pred osamnaest tisuća svojih obožavatelja.

Svi talenti Justina Biebera

Cijelu godinu nestrpljivo sam čekala koncert svojega omiljenog pjevača Justina Biebera. Konačno! Sa sestrom sam otišla do zagrebačke Arene gdje se održavao koncert. Uzbuđenje mi je svake minute raslo. Bila je velika gužva, ali smo uspješno pronašle svoja mjesta na tribinama.

Spektakularan početak koncerta

Biberov koncert jedan je od rijetkih koncerata stranih izvođača u Zagrebu na kojemu se tražila karta viška. Arena je bila puna! Sve je bilo puno pozitivne energije i sreće oko nas. Predgrupe su zagrijale atmosferu, a onda se Justin na pozornicu spustio iz zraka u staklenom kavezu pjevajući Mark my words. Bila sam oduševljena! Tako nešto može se vidjeti samo jednom u životu. Vrisak oduševljenih djevojčica razlijegao se Arenom.

Justin je plesao tijekom cijelog koncerta s fantastičnim plesačima. Efekti na pozornici su bili odlični! Od spuštanja i dizanja određenih dijelova pozornice, do velikoga trampolina na kojem je Justin Bieber pokazao svoje gimnastičke vještine. Justin je ostvario više od mojih očekivanja.

Svestrani Justin

Jako je talentiran, osim što zna pjevati i plesati, zna svirati gitaru i bubnjeve (zna i klavir, ali to na ovom koncertu nije pokazao). Oduševio nas je hitovima Love yourself, Cold water, Let me love you i završnim najpopularnijim hitom Sorry koji je otpjevao pod umjetnom kišom.  A znate li kako je zahvalio publici i obećao svoj povratak? Ogrnuo je hrvatsku zastavu.

Nakon koncerta svi su bili jako zadovoljni. Vratila sam se kući sretna i zadovoljna što sam imala priliku vidjeti jednoga od najpopularnijih pjevača današnjice kako pjeva uživo.

Lina Jelena Galijatović, 8. r.