Pljesak za…

Nogometašice prve u županiji

s trenerom Čačićem
županijske prvakinje u malome nogometu
županijske prvakinje u malome nogometu

Na blagdan svete Lucije, 13. prosinca 2013. naše su nogometašice osvojile prvo mjesto na prvome Županijskom natjecanju u malom nogometu za djevojčice.

Uvjerljivim pobjedama nad ekipama OŠ Petra Preradovića i OŠ Šimuna Kožićića Benje djevojke su pokazale da nogomet nije samo najvažnija sporedna stavar za dečke, već i za djevojčice.

Najvažnija sporedna stvar

Za našu su ekipu igrale tena Tunjić, Ana Klarić, Dina Cvitanović, Anđela Karlić, Franka Jović, Marijeta Domjan, Gabrijela Delić, Hana Anić, Antonija Knežević i Dorotea Vuković.

Stup neprobojne naše obrane bila je Ana Klarić, a Anđela Karlić i Franka Jović odlično su upošljavale Dinu Cvitanović koja je uspješno realizirala njihova dodavanja i tako postala najbolji strijelac prvenstva.

s trenerom Čačićem
s trenerom Čačićem

U prvoj utakmici naše su nogometašice pobijedile ekipu OŠ Petra Preradovića rezultatom 3 :1, a istim su rezultatom nadigrale i ekipu OŠ Šimuna Kožićića Benje i tako se plasirale na poluzavršno državno prvenstvo koje će se u ožujku održati u Dubrovniku.

Trener Miroslav Čačić ovih dana ima razloga za veselje. Ovo je treće natjecanje u kojemu su njegove ekipe osvojile prvo mjesto.

Dora Hrboka, 7. r.

Oznake