Iz škole

Odbojkaški susret

Odbojkaški susret

Učiti od bivših odbojkaša našega Školskog sportskog društva Stanovi, uistinu je poseban doživljaj i za nas, sadašnje igrače i za one koji danas igraju u Odbojkaškom klubu Zadar, a nekad su bili učenici našeg trenera.

Upravo takav trening upriličio je ovih dana naš trener Miroslav Čačić s trenerom OK Zadar Antonijem Suraćem.

Trening za pamćenje

Naša je školska dvorana ovih dana odjekivala posebnom radošću sportskoga susreta odbojkaša našega Školskog sportskog društva i odbojkaša Odbojkaškog kluba Zadar, nekada i samih odbojkaša naše škole.

Među odbojkašima OK Zadar našli su se Josip Klanac, Domagoj Pernjak, Dino Dukić i Duje Jelenić, zajedno s njihovim trenerom koji je vodio trening. Svakako treba istaknuti da su među odbojkašima njih trojica hrvatski odbojkaški reprezentativci. Mislav Lučić juniorski je reprezentativac, Tomislav Mišlov je kadetski reprezentativac, a Luka Perić mlađi kadetski reprezentativac.

Lijep je osjećaj znati da su svoje prve odbojkaške korake napravili upravo u našoj školi, a s našim su trenerom bili i na državnom natjecanju u odbojci. Možda netko i od nas krene njihovim stopama. Nesebično su nas upućivali u tajne ljepote odbojkaškoga sporta. Proveli smo ugodan trening na kojem su bivši učenici bili maksimalno angažirani u demonstriranju i objašnjavanju svih elemenata odbojke.

Za nas je to bio nezaboravan trening i poseban doživljaj, a pao je i dogovor da ćemo jedni drugima biti podrška u navijanju na utakmicama.

Napisao Gabrijel Krišto, 8. r.

Fotografirao Miroslav Čačić, prof.