Iz škole

Dobro nam došli, prvaši!

Evo nas ponovno u školskim klupama, nasmiješeni smo i veseli. Pred nama je godina druženja i stjecanja novih znanja. Najveseliji i najuzbuđeniji bili su učenici prvih razreda za koje smo priredili svečani prijam.

Primamo vas s radošću u želji da u školu unesete što više smijeha, razigranosti i topline, rekla je u svom obraćanju ravnateljica Jurka Šaban.

 

Prijam je bio organiziran u školskom holu gdje se okupilo 59 učenika prvih razreda sa svojim roditeljima. Da bi ih ohrabrila i rekla kako je u školi lijepo, da ih čekaju nova poznanstva i prijateljstva, prvašićima se obratila Katja Lacmanović, učenica 4.b razreda.

Pjesmama o školi učenike je pozdravio školski zbor, a plesna škupina 2. i 4. razreda zaplesala je uz pjesme Lokva i Zima.


Potom se učenicima i roditeljima obratila ravnateljica škole Jurka Šaban rekavši: Dragi prvaši, vi danas napredujete u ozbiljniji svijet učeničkih zadaća, u svijet rada, ali i u svijet učeničkih radosti, druženja i stjecanja novih prijatelja. Škola će biti vaš drugi dom, a da vam u njoj bude ugodno pobrinut će se vaše učiteljice, stručni suradnici i svi djelatnici škole.

Obraćanje roditeljima, ravnateljica je završila riječima: Želim da naši prvaši rastu u miru i ljubavi i da u ovoj školi steknu takav odgoj i znanje koji će im biti čvrsti i kvalitetni temelji budućem školovanju za izgradnju života dostojnog čovjeka. Ovo je za vas i za nas veliki dan, Čestitam vam!

1.a razred


1.b razred


1.c razred

Zatim su učenici i roditelji krenuli s učiteljicama u učionice.

Petra Vidaić, 8.r.