Trenutci zabave

Što obući ove jeseni

Mnoge tinejdžere zanima što se ove godine, bolje rečeno, ove jeseni nosi. Zato ću vam reći što je ove godine in!

Ove godine, cure, možete sve i svašta kombinirati! Žarke boje, ponovno se vraćaju u modu. Žuta, kričavo ružičasta, zelena, ma sve je in!

Iako većina cura možda i ne voli životinjski uzorak, vjerujte mi to se itekako nosi. Osvrnite se malo po dućanima, jednostavno nema dućana u kojem neki komad robe ili cipela nema životninjski uzorak. Nećete pogriješiti dodate li to u svoj ormar! Točkice, zvijezdice i cijetovi uzorci su s kojima  nikako ne možete pogriješiti. Pop-punk princeza Avril, poznata je po svojem ludom i riskantnom stilu, no i ona prati modu! Možete vidjeti da nosi zvijezdice i, definitivno, nije pogriješila.

Ako imate nešto karirano, a mislite da je to prošlogodišnji hit, pogriješili ste! Karirano je uvijek in! Osim nama poznati kariranih košulja, karirane mogu biti hlaće, minice, haljine pa čak i obuća. Poznata pjevačica Hayley Williams, koja je poput Avril, poznata po svom ludom sitlu i ludim frizurama također nosi karirano, poput prave punkerice.

Ako obožavate Lady Gagu i njezin stil, ovo je pravo vrijeme da se iskažete kao njezin pravi i istinski fan! Njezin stil je u svakom slučaju povezan uz ovogodišnju modu, zato fanovi Gage, pokažite se!

Razmišljate što ćete obuti, nemate ideje kakve čizme kupiti za ovu zimu? Evo nekoliko prijedloga!

S uggsicama definitivno nećete pogriješiti. Udobne su i tople, baš za našu zimu.

Idu uz sve, plus još uvijek su u modi.

Sada je većina cura poludjela za timberland čizmama. Udobne su, tople i prave za kišu i hladnu zimu. Mogu biti raznih boja; sive, smeđe, narančaste, bijele pa čak i ružičaste! S njima nikako ne možete pogriješiti!

Obožavate modne detalje? Vrijeme je da se pokažete u najboljem svijetlu vaše mode!

Sada svi nose satove raznih boja; bijele, žute, zelene, ružičaste, ma nema kakve nema boje sata i uz sve pristaju!

Obožavate li, kao i ja, raifove, pokažite ih! Oni mogu biti raznih veličina, raznih oblika!

Ako ne želite da vam se zimi uši smrzavaju, pravi su izbor krznene kapice. Ovu su zimu dobile “životinjske” uši. Nosi je i Jessie J. Ako ju kupiš, biti ćeš poput nje, u središtu pozornosti gdje god se pojaviš!

Ovo su moje preporuke,a vi cure, razmislite što želite.

Anđela Brkljača, 7.r.