Koračići

Svečani doček prvaša

Svečani doček prvaša

U ponedjeljak 5. rujna 2016. u našoj je školi za 87 novih prvoškolaca  organiziran svečani prijam. Kako bi našim prvašima prvi školski dan ostao u lijepom sjećanju, učenici su im priredili svečanu priredbu dobrodošlice. Program je vodila Lara Vrsaljko, učenica 5. b razreda.

Dobro došli u školu

U matičnu su školu upisana 82 nova učenika, a u PO Crno 5 učenika. Formirana su tri odjela. Kako je 32 učenika prijavljeno za produženi boravak,  dva odjela (1. a i 1. c) prilagođena su produženom boravku te im je redovna nastava uvijek u jutarnjoj smjeni.

Nakon himne uslijedio je prigodan govor našega  ravnatelja Markice Perića. Što to brine naše prvašiće, saznali smo tijekom izvedbe kratkoga igrokaza petaša Prvoškolski razgovor. Veselim plesom Kikići razveselila nas je plesna skupina četvrtaša. Recital Kako raste prvašić izveli su učnici 5. b razreda.

Veselo je bilo i na kraju uz školsku himnu Ježeva pjesma. Nakon predstavljanja učiteljica prvih razreda te članova stručno-razvojne službe, učiteljice su sa svojim novim učenicima pošle do svojih učionica gdje se nastavilo s upoznavanjem, igrom i pjesmom.

                                                     Paola Brnin, 7. r.