Slobodno vrijeme

Karlu 1. mjesto u šahu

Karlu 1. mjesto u šahu na Božićnom turniriću

Karlo Mijić, učenik 5. b razreda naše škole još se jednom potvrdio kao odličan šahist. U sklopu Međunarodnog šahovskog turnira ZADAR OPEN 2016, koji se održavao od 11. do 17. prosinca 2016. godine, 16. prosinca održan je i Božićni turnirić Šahovskoga kluba Casper.  Sudjelovalo je četrdesetak djece različitih uzrasta.

Naš šahist Karlo Mijić

Karlo Mijić odličan je učenik 5. b razreda naše škole. Slobodno vrijeme voli provoditi igrajući šah. A kad je netko uporan kao Karlo i rezultati su neizbježni.

Karlo je sa šahovskom ekipom naše škole predvođene profesorom Zdenkom Sikirićem 7. prosinca 2016.  na Županijskom natjecanju u OŠ Zadarski otoci osvojio 1. mjesto. Još jedan u nizu Karlovih uspjeha dogodio se na Božićnom turniriću Šahovskoga kluba Casper. Na Turniriću je sudjelovalo četrdesetak djece različita uzrasta.

Karlo je osvojio 1. mjesto za dječake do 11 godina i 3. mjesto u ukupnom poretku. Svoju diplomu i pehar donio je u razred pa je svoju pobjedu podijelio s učenicima u razredu koji su bili jako ponosni na Karla.

Mia Buljat, 5. r.