Trenutci zabave

Maškare zavladale školom

Maškare zavladale školom

Pokladni utorak u našoj je školi bio šarolik kako i dostoji takvu danu. Bilo je tu princeza i prinčeva, mačkica i raznoraznih životinjica, a bilo je čak i onima kojima se spavalo pa su došli u pidžami s medom u rukama. Ni učitelji nisu zaostajali. Bio je tako u školi Sulejman Veličanstveni, Kleopatra, Mini Maus, Crvenkapica i čarlston dama… tko bi sve nabrojio.

Kreativnost na djelu

Tko je došao na nastavu u utorak, 13. veljače? Ne znamo ni mi jer su učenici i učitelji OŠ Stanovi došli  neprepoznatljivi! Cijeli svijet je pozornica, a učitelji i učenici veselo su i uvjerljivo odigrali svoje uloge na školskom karnevalu.

Prekriveni maskama, bojama, šljokicama, perjem, u različitim ulogama, uveseljavali su školske hodnike. Učenici, a i učitelji spojilki su ugodno s korisnim te kroz igru i s maskama odraditi školske obaveze. Zabava se odvijala na školskom igralištu, praćena glazbom, plesom i smijehom. A bilo je tu i ukusnih fritula.

Svaka maska je bila jedinstvena, neponovljiva i originalna. naročito su se potrudili učenici mlađih razreda. No, sve što je lijepo, kratko traje, a nama je ostalo da se pripremamo za sljedeći karneval.

Mia Pinčić, 8. r.