Slobodno vrijeme

Zabavna i talentirana

Svatko od nas ima neki talent. Neki lijepo pjevaju, neki sviraju, neki plešu, a neki odlično crtaju, poput Ive Jurjević.

Naizgled, Iva je obična cura, koja ide u 7.razred. U slobodno vrijeme uvijek crta, a motive crpi iz grčke mitologije, crtanih filmova ili pak nešto crta za svoje prijatelje. Crtati je počela prije tri, četiri godine, no njezin je talent sada došao do izražaja. S time bi se složio i naš profesor likovne kulture. Kaže da bi se u budućnosti voljela posvetiti crtanju.

Osim što crta, Iva u svoje slobodno vrijeme svira gitaru. Obožava slušati glazbu, a najdraži bend joj je Foster the People. Kada ju pitate tko joj je najbolji prijatelj, spremno odgovara da je sa svima dobra i nikoga ne bi izdvajala. Njezini prijatelji bi ju opisali kao običnu, zabavnu, duhovitu osobu s kojom nikada nije dosadno, a kad ju netko upita da nešto nacrta, nikad nije odbila. Iva obožava pse i putovanja. Doma ima tri psa, a što se tiče putovanja, dva je puta bila u Londonu, a kako stvari stoje sprema se i za treće.

Ako Ivu ne znate po tomu što je jedna od najzabavnijih osoba u školi i po njezinim crtežima, svakako ćete ju prepoznati po njezinim majicama na kojima je obavezno slika nekog benda.

 

Anđela Brkljača, 7.r.